8/E Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8/E Forum

F/R@T

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

röntgencilik yapalım;)

3 posters
YazarMesaj
KAJMERT
Çırak
Çırak
KAJMERT

röntgencilik yapalım;) Empty
MesajKonu: röntgencilik yapalım;)   röntgencilik yapalım;) Icon_minitimeÇarş. Mart 14, 2007 1:34 pm

İŞTE KAJMERT FARKI
Ilk once google aciyoruz. Sonra "inurl:/view/index/shtml" komutunu search bolumune yaziyor ve ara tusunu basiyoruz. Onumuze bircok link cikacaktir. Gozunuzu kestirdiginizi acip kameranin gosterdigi yeri izleyebilirsiniz. Ben mesela Almanyada bi sehirinin kameresini actim, bunda kamerayi donderme ve zoom etme ozellikleride vardi. Mesela kameranin gorus alaninda ev varsa, kamerayi donderip sonra zoom yapip evin icine kadar giriyorsunuz. Bazi kameralar is yerlerini ayit, insanlari calisirken izleyebiliyorsunuz. Yada Japonyada bi caddenin guvenlik kamerasindan izleyebiliyorsunuz. Deneyin ve gorun .
MvPErEN
Kalfa
Kalfa
MvPErEN

MesajKonu: Geri: röntgencilik yapalım;)   röntgencilik yapalım;) Icon_minitimePerş. Mart 15, 2007 6:04 am

denedim ve göremedim Mad
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: röntgencilik yapalım;)   röntgencilik yapalım;) Icon_minitimePtsi Mart 19, 2007 2:38 am

hıllaaaaaaam hıllaaaaaaam diorum sadece sana ya Sleep lol!
http://8eliler.niceboard.net

röntgencilik yapalım;)
1 sayfadaki 1 sayfası