8/E Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8/E Forum

F/R@T

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Canaydın: Taraftara kırıldım

YazarMesaj
MvPErEN
Kalfa
Kalfa
MvPErEN

Canaydın: Taraftara kırıldım Empty
MesajKonu: Canaydın: Taraftara kırıldım   Canaydın: Taraftara kırıldım Icon_minitimeSalı Mart 13, 2007 1:40 pm

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Trabzonspor maçında sarı-kırmızılı taraftarların protestosunun kendisini kırdığını söyledi. Canaydın, karşılaşmada tribünden sahaya bıçak atılmasını ise kaygı verici olarak değerlendirdi.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, ATV'de yayınlanan Santra programına konuk oldu. Ersin Düzen, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'in sorularını yanıtlayan Canaydın, Trabzonspor maçında taraftarların gösterdiği tepkiyle ilgili olarak, ''Taraftarımıza biraz kırıldım. Özellikle ilk bölümde sessiz kalmalarına'' dedi.

Yaşadığı moral bozuluğuyla maçın devre arasında Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'tan izin alarak stattan ayrıldığını ve eve gitmeyi planladığını söyleyen Canaydın, ''Stat dışında Musa Büyük'ün ayağında iki yerinden kırık olduğunu öğrenince, yanına uğrayıp oradan eve gitme kararı aldım. Pankartların ise kesinlikle organize açıldığını düşünmüyorum'' diye konuştu.

Canaydın: Taraftara kırıldım
1 sayfadaki 1 sayfası