8/E Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8/E Forum

F/R@T

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Polat: Son sözümüzü söylemedik

YazarMesaj
MvPErEN
Kalfa
Kalfa
MvPErEN

Polat: Son sözümüzü söylemedik Empty
MesajKonu: Polat: Son sözümüzü söylemedik   Polat: Son sözümüzü söylemedik Icon_minitimeCuma Mart 23, 2007 3:23 pm

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Kimse kendini şampiyon görmesin. Biz bu işin peşini daha bırakmadık" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, şampiyonluk yarışında şanslarının hala sürdüğünü söyledi.

Kanal D'de yayınlanan '32. Gün' programına katılan Adnan Polat, özellikle sezona iyi başlayamadıklarından yakındı.

En fazla pozisyona giren takım olmalarına karşın son vuruşlarda başarılı olamadıklarını anlatan Adnan Polat, ''Biz de bu durumda mutsuzuz. Daha 9 hafta var, paniğe gerek yok. Kimse de dereyi görmeden paçaları sıvamasın, biz daha son sözümüzü söylemedik. Mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Benim umutsuzluğum yok. Tek istediğimiz, bizi motive eden taraftarımız ve camiamızın desteği. Ben 6 hafta kala konuşmak istiyorum. Biz bu işin peşini bırakmadık. Kimse kendini şampiyon görmesin. Daha bu köprünün altından çok sular akacak'' dedi.

Polat: Son sözümüzü söylemedik
1 sayfadaki 1 sayfası